Blickle svingbare hjul for ethvert bruksområde

Riktige svingbare hjul for ethvert bruksområde

Svingbare hjul gjør det enkelt å manøvrere maskiner, utstyr og traller. Disse hjulene kan dreies rundt sin egen vertikale akse. De er motparten til faste hjul, som bare kan bevege seg i en lineær retning. Et svingbart hjul består av en svingbar bøyle og et hjul. Bøylen er tilgjengelig i en rekke størrelser og materialer, fra syntetiske materialer til presset stål og rustfritt stål. Blickle har over 60 serier med svingbare bøyler og over 80 standard hjulserier, som du vil garantert finne det svingbare hjulet du trenger.

Er du ute etter et bestemt produkt? Bruk produktfinneren! Du kan bruke en rekke filtre til å finne det svingbare hjulet du trenger.

Forskjellige varianter tilgjengelig

Ved å feste et svingbart hjul til en tralle blir den enkel å manøvrere, selv på stedet. Men dette nivået av manøvrerbarhet er ikke alltid det beste valget for bruksområder der du må kjøre rett frem på lange avstander, fordi det reduserer presisjonen og gjør det vanskeligere for brukere å flytte trallen i en rett linje. Derfor har de fleste traller også faste hjul. En retningssperre kan festes til en svingbar bøyle for å kombinere funksjonaliteten til et svingbart hjul og et fast hjul. Dette stopper rotasjonen av svingkransen og konverterer det svingbare hjulet til et fast hjul. Når man løsner retningssperren, kan det svingbare hjulet svinge igjen. Andre varianter, som bremsesystemene «stop-top», «ideal-stop» og «stop-fix», låser både hjulet og svingkransen. Dette kan også gjøres med bremsesystemet «central-stop». En annen fordel med dette systemet er at det kan låse flere hjul samtidig. Det gjør det umulig å bevege trallen.

For å ta høyde for mange ulike bruksområder er Blickles svingbare hjul tilgjengelig med ulike festemåter, inkludert platefeste, bolthull, innstikkhylser, gjengede tapper eller innstikktapp.

Svingbare hjul, laget i Tyskland

Blickles svingbare hjul har enestående kvalitet. Fra bearbeiding, maskinteknikk og stålbehandling helt frem til montering. Vi produserer den svingbare bøylen selv fra bunnen av. Det samme gjelder hjulene som benyttes i den svingbare bøylen. Vi bruker avansert automatisert testeutstyr. Dessuten blir den første og den siste artikkelen alltid inspisert, i tillegg til kontrollen som produksjonsmedarbeiderne utfører, for å garantere et høyt kvalitetsnivå.

Har du noen ubesvarte spørsmål? Din personlige kontaktpartner er her for å veilede deg til riktig produkt.