Visjonen vår

Å være den beste hjul- og trinseprodusenten å samarbeide med.

Det beste produktet

Blickle produserer hjul, trinser og mobilitetssystemer av «Laget i Tyskland»-kvalitet. Vi fremmer kvalitet og innovasjon i bransjen. De pålitelige, holdbare og brukervennlige produktene våre gir kundene enestående effektivitet og avkastning på investeringen. Alle prosessene for produktutvikling, produksjon og kvalitetsstyring er basert på dette prinsippet. Vi bruker avanserte teknologier samt kontinuerlige forbedrings- og optimaliseringsprosesser til å levere hjul- og trinseløsninger som oppfyller alle behov.

Den beste servicen

Vi ønsker å gi kundene våre den beste servicen som er mulig. Et stabilt fokus på kundenes behov er kjernen i alt vi gjør. Blickles globale tjenestenettverk er der for å hjelpe kundene personlig og virtuelt. Som familiedrevet selskap ønsker vi å sikre at vi ikke forsømmer den menneskelige dimensjonen i dagens digitale verden. Teamet av høyt kvalifiserte og vennlige kontaktpartnere gir kundene råd og hjelp de kan stole på. Kombiner det med enestående produkttilgjengelighet og leveringsytelse, og du får Blickles fremragende servicenivå.

Den beste løsningen

Vi ønsker å finne den beste løsningen for ethvert behov. Vi utvikler skreddersydde løsninger for kunder som ikke finner det de leter etter i standardutvalget med over 30 000 hjul og trinser. Det svært motiverte teamet av erfarne og kunnskapsrike ingeniører utvikler nye produkter og tilpasser eksisterende design for å skape løsninger som passer ethvert behov.

Den beste partneren

Blickle er et globalt, familieeid firma som er svært oppmerksom på ansvaret. Vi streber etter et høyt nivå av tilfredshet blant kunder og ansatte. Vi forplikter oss til en ansvarlig virksomhet hvor vi enn er, både på hovedkontoret i Rosenfeld og på de internasjonale avdelingskontorene. Bærekraftighet er ekstremt viktig for oss. Vi gjør alt vi kan for å beskytte miljøet og sikre at våre ansatte trives i et positivt og moderne arbeidsmiljø. Som moderne organisasjon tilpasser vi oss etter skiftende forhold. Rettferdighet, lojalitet og tillit er kjernen i alle interaksjoner med kunder, leverandører og ansatte. Blickle fremmer langvarige partnerskap med kunder, leverandører og ansatte, og prioriterer kundetilfredshet og et langsiktig perspektiv i alt det gjør som selskap.

Misjonen vår

I samarbeid med kundene våre utvikler og produserer vi høy kvalitets, holdbare, brukervennlige og innovative hjulløsninger for å bidra til at mennesker over hele verden kan flytte alle typer varer, maskiner og transportsystemer på en trygg, effektiv og ergonomisk måte.