Om Blickle

En familievirksomhet siden 1953

Vi har vokst fra å være en liten virksomhet til å bli en av verdens ledende produsenter av hjul og trinser. Målet vårt siden 1953 har vært å utvikle det beste hjulet for ethvert bruksområde. Vi jobber mot å oppnå dette basert på gode ideer, engasjement for innovasjon og ekspertise innen materialer og teknologi. Blickle kombinerer tradisjon med et engasjement for innovasjon. Som familiefirma er vi en global aktør som ikke har glemt hvor vi kommer fra.

Global tilstedeværelse

Blickle setter verden i bevegelse. Blickle setter standarden for rask og effektiv service med global dekning. Vi står til din disposisjon.

Laget av Blickle

Vi produserer og utvikler alt fra grunnen av. Det gir oss full kontroll over kvalitet og leveringsdatoer. Det gir oss også mulighet til å reagere raskt og fleksibelt overfor kunde- og markedskrav, samtidig som vi bruker miljøvennlige produksjonsprosesser. Nøkkelen til vår suksess: Laget av Blickle.

Polyuretanstøping 

Hvorfor Blickle

Hvis du ønsker å være ledende på markedet, må du fortsette å bli bedre. Vi ønsker å være best. For deg. For din suksess. Som en løsningsorientert partner og serviceleverandør ønsker vi å hjelpe deg med å lykkes.


Blickles kundeservice 

Film om Blickle-selskapet

Kan hjulet finnes opp på nytt?

Det er det vi gjør hos Blickle hver eneste dag.

Arrangementer og varemesser

Vi deltar på varemesser rundt om i verden for å vise frem produktene våre og møte folk. Vi ser frem til å treffe deg på en av våre stands!
Alihankinta 2024
Tampere Exhibition and Sports Centre (TESC), Ilmailunkatu 20, 33900 Tampere
Tampere, Finland

Blickle-nyheter

Blickle er alltid i bevegelse, om det er for utvikling av nye produkter, fremheving av nye bruksområder eller rett og slett å gi generell informasjon. Klikk her for å få siste nytt om firmaet.
Blickle ser positivt på fremtiden.

70 år med mobilitet

Blickle feirer 70-årsjubileum
Demonstrasjon av ulike testvogner i opplevelsessenteret.


Blickles nye Experience Center åpner

Den offisielle innvielsen av det nye Blickle-administrasjonsbygget markerte også åpningen av Blickle Experience Center.