Laget av Blickle

Målet vårt: Den best mulige løsningen for ethvert bruksområde.

Innovasjon, forskning, utvikling

Vi utvikler kontinuerlig nye og kreative løsninger. De spesialiserte ekspertteamene består av erfarne designere som vet hvordan de skal lage perfekte produkter for å oppfylle kundenes behov. Utviklerne våre bruker de nyeste metodene, inkludert lineær og ikke-lineær FEM, og har nære relasjoner med etablerte institusjoner for å holde ideene i gang og realisere nye muligheter. I tillegg til å møte teknologiske krav i virkelighetens verden, utfører vi grunnleggende forskning for å optimere materialene vi bruker i hjulene, og for å utvikle drivhjul.

Internasjonale leveringer på riktig måte

Svært raskt. Svært pålitelig.

Du kan forvente enestående pålitelighet fra alle områder i Blickle. Det avanserte logistikksenteret vårt garanterer leveranser av topp kvalitet: Vi har over 8000 ulike produkter klare til å sendes innen én dag, og 12 000 til klare til å sendes innen én eller to dager i hele Europa.

60 til 70 tonn av materiale forlater logistikksenteret i Rosenfeld hver dag. Det fullt automatiserte høytlageret på 40 meter har nok plass til 43 400 euro- eller rammepaller betjent av reolmatere. Lageret for smådeler ved siden av har plass til 54 000 til. Dette garanterer at materialer går ut til produksjonsanleggene effektivt, og at produktene leveres til kundene raskt og pålitelig.

Bearbeiding og stålbehandling.

Hvis du vil ha noe gjort, bør du gjøre det selv.

Å være ledende på markedet innebærer å sette høye standarder. Blickle-måten: produsere og utvikle alt fra bunnen av. All bearbeiding, maskinteknikk og stålbehandling gjøres internt.

Stålbehandling
Bearbeiding og maskinteknikk

Vi utvikler og bygger verktøy, utstyr og systemer internt for å dekke alle behov med våre høyst kvalifiserte ansatte og avansert maskineri. Dette er svært fordelaktig for deg på en rekke måter: vi kan tilpasse masseproduserte produkter for å oppfylle kundens behov på en rask og kostnadseffektiv måte. Intern bearbeiding garanterer at ingen av verktøyene våre opplever driftsstans og holder produktkvaliteten oppe.

Stålbehandling

Høyt nivå av vertikal integrering gir oss full kontroll over kvalitet og leveringsdatoer. Det gir oss også mulighet til å reagere raskt og fleksibelt på kunde- og markedskrav. Fleksibilitet er viktig i stålformingsprosessene. Det omfattende settet av presseutstyr inkluderer hydraulikk- og eksenterpresser. Noen av dem har servodriv med en presskraft på opptil 630 metriske tonn. Utstyret vårt kan håndtere spoler som er opptil 12 mm tykke i en fullt automatisert prosess. Pressene er satt opp til å produsere hjul. Det betyr at vi effektivt kan produsere store volum, samtidig som vi forblir fleksible nok til å produsere små partier på en kostnadseffektiv måte.

Sveising

Manuelt eller automatisk. Men alltid presist.

Gode koblinger garanterer lang levetid. Presisjon er den viktigste delen av en effektiv sveis. For hånd ved behov, og automatisk når det er mulig. Vi opprettholder et konstant høyt nivå av arbeid ved å sikre at sveiserne og sveiseutstyret oppfyller krevende standarder. Uten presise sveisesømmer, vil ikke hjulene for tung belastning ha stabiliteten og sikkerheten som kundene er avhengige av.

Polyuretan i sin beste form

Erfaring. Kunnskaper. Ideer.

Polyuretanstøping

For å produsere polyuretan av høy kvalitet trenger du riktig formel og riktige prosesseringsteknikker. Derfor har vi forpliktet oss til å bli polyuretanspesialister.

Kvaliteten på polyuretanhjul påvirkes av en rekke forskjellige faktorer. Vi sandblåser, rengjør og grunnbehandler metallfelgene helt automatisk. Datamaskinstyrt maskineri brukes til den påfølgende støpeprosessen med lavt trykk. Vi tilfører så presise mengder tilsetninger som fargepigmenter, aktivatorer eller antistatiske midler i henhold til kravene. Dette gir oss fleksibiliteten vi trenger for å oppfylle kundenes presise krav.

  • PU-hjul i alle størrelser, fra 25 til 1000 mm i diameter.
  • Omfattende kvalitetsinspeksjoner.
  • Hardhet på hjulbane fra 75 til 96 Shore A.
  • Spesialfarger for å oppfylle kundekrav.

Sprøytestøpt nylon

Innovativ plastbehandling

Du må være fleksibel for å være i forkant i markedet. Vi kan produsere en rekke nylonhjul og -trinser, inkludert varmebestandige, elektrisk ledende og glassfiberforsterkede varianter.

Vi bruker en rekke avanserte høyytelses- maskiner til sprøytestøpings- prosessen. Med de koblede systemene kan vi produsere flerkomponentshjul på en helautomatisk måte. Bearbeidingsteknologien med svært høy ytelse gir oss mulighet til å optimere syklustidene samtidig som vi opprettholder den høye kvaliteten.

Installering

Produsert internt. Montert internt.

Vi har utviklet helautomatiske, høykvalitets, kostnadseffektive og effektive produksjonslinjer for å montere bøyler og hjul. Dra nytte av fleksibiliteten vår: Vi jobber ofte med små partier for hånd for å oppfylle kundenes krav.

Nesten 60 000 kvadratmeter gulvplass brukes til å produsere over 15 millioner hjul og trinser per år, noe som tilsvarer over 60 000 enheter per dag. Vi integrerer et stort antall test- og inspeksjonsstasjoner i produksjonslinjene for å opprettholde de sertifiserte kvalitetsstandardene.

Kvalitet, miljø og energi

Vi ønsker din tillit. På lang sikt.

Kontinuerlige forbedringer av kvaliteten på produktene og prosessene gjøres mulig av kvalitetsstyringssystemene våre. Vi har forpliktet oss til bærekraftighet og energieffektivitet, og vi legger til rette for at sertifiseringsorganer regelmessig kan inspisere samsvar med standarder.

Kvalitetsstyring

Kundetillit er ett av våre største aktiva. Vi har gjort oss fortjent til denne tilliten gjennom kvalitet og pålitelighet. Takket være bruken av egne produksjonsanlegg og en troskap til produkter «Laget i Tyskland», har vi full kontroll over hele prosessen fra starten av. Vi streber etter å forbedre oss hver dag, og vi tror at feil er en mulighet til forbedring. Det er en grunn til at Blickle ble den første tyske hjul- og trinseprodusenten som ble DIN EN ISO 9001-sertifisert i 1994. Kvalitetsstyringssystemene våre har som mål å sikre en høy kvalitetsstandard på alle områder og prosesser, for å støtte kundene våre i å nå sine kvalitetsmål. Omfattende material- og produkttester spiller en avgjørende rolle. En mengde testenheter er tilgjengelig for ingeniørene våre, inkludert roterende testbenker for belastninger på opptil 5,5 t, materialtestingsutstyr og testkabinetter for klimatisk eksponering. Vi bruker avansert utstyr til hjul- og trinsetester i henhold til DIN EN 12527-12533 i tillegg til destruktiv testing. De første og siste delene i alle produksjonskjøringer inspiseres alltid, i tillegg til selvsjekker av produksjonsarbeidere underveis.


Kvalitetskontroll hos Blickle 
Miljøstyringssystem

For Blickle er bærekraftig ledelse et grunnleggende ansvar. I april 2012 integrerte vi derfor miljøstyringssystemet i henhold til DIN EN ISO 14001:2009 i kvalitetsstyringssystemet. Vi streber etter å forbedre prosessene og produktene våre kontinuerlig når det gjelder miljøvennlighet. Utviklingen av miljøvennlige produkter, forsiktig bruk av ressurser i produksjonsprosessen samt fornybar energi og bevisstgjøring av ansatte når det gjelder miljøvennlig atferd er de viktigste målene med miljøstyringssystemet.

Energistyringssystem

I 2014 introduserte Blickle et energistyringssystem i henhold til DIN EN ISO 50001. Det har som mål å minimere energiforbruket på alle områder i firmaet. Energistyringssystemet hjelper oss i jobben med å redusere byrden på miljøet, for eksempel ved å redusere CO2-utslipp. Samtidig skal det øke alle ansattes bevissthet når det gjelder viktigheten av effektiv bruk av energi og ressurser.