Blickle faste hjul for ethvert bruksområde

Riktige faste hjul for ethvert bruksområde

Blickle har et stort utvalg av faste hjulprodukter med over 30 faste bøyleserier og over 80 ulike hjulserier i en rekke størrelser, materialer og belastningskapasitetsklasser i standardutvalget. Et fast hjul består generelt av en stiv fast bøyle og et hjul. Definisjonen på en fast bøyle er at den ikke kan svinges. Hvis de kombineres med to svingbare hjul, kan vogner svinge rundt hjørner samtidig som de beholder presisjonen når de kjører rett frem, takket være de faste hjulene.

Det omfattende Blickle-produktutvalget består av faste hjul av presset stål, rustfritt stål og syntetiske materialer med en belastningskapasitet på opptil 30 000 kg.

Er du ute etter et bestemt produkt? Bruk produktfinneren! Du kan bruke en rekke filtre til å finne det faste hjulet du trenger.

Elektrisk drevne faste hjul for bedre ergonomi

Blickles ErgoMove-produktlinje er et utvalg av elektriske drivsystemer som gjør det mulig å enkelt flytte last på opptil 4000 kg med minimal innsats. Den fysiske belastningen på operatøren reduseres betydelig under intern materialtransport. ErgoMove-linjen er utstyrt med faste hjul som gir den nødvendige skyvekraften i kombinasjon med elektrisk drift. Den har også dødmannsbrems for å sikre trygg stopping.

Laget av Blickle

Å være ledende på markedet er en utfordring vi står overfor hver dag. Blickle-måten: Vi gjør all produksjonen internt, og det gjenspeiles i den høye kvaliteten på alle produktene våre. All bearbeiding, maskinteknikk og stålbehandling gjøres internt. Vi produserer stålark-, rustfrie og syntetiske faste bøyler ved hovedanlegget i Rosenfeld. Hjulene produseres og monteres også internt med et helautomatisk system.

Har du noen ubesvarte spørsmål? Din personlige kontaktpartner er her for å veilede deg til riktig produkt.