Vi prioriterer service og kundene våre høyt.

Vi står til din disposisjon.

Vi hjelper deg å velge riktig produkt ved å gi teknisk informasjon på nettstedet, eller besøke deg for å vurdere situasjonen. Vi bruker en rekke kommunikasjonskanaler og kontaktpunkter for å gi deg den hjelpen du trenger. Personlige kontaktpartnere, en omfattende produktkatalog, brosjyrer som omhandler spesifikke områder og tekniske CAD-filer – vi leverer ekspertservice og -råd.

Kontaktpartnere Norge

Internasjonale kontaktpartnere

Hjul- og trinseguide

Hva er forskjellen mellom et «fremre» og et «bakre» bremsesystem? Hva er forskjellen mellom elektrisk ledende og antistatiske hjul? Hvilken effekt har varme og kulde på belastningskapasitet?
Nettguiden vår gir svar på alle disse spørsmålene og flere til.

Nedlastinger

Leter du etter CAD-filer for våre hjul og trinser slik at du kan integrere dem i din egen designprosess? Eller kanskje du ønsker mer informasjon om en spesifikk produktkategori? Kanskje du ser etter det nyeste pressesettet eller informasjon om sertifikatene som Blickle innehar, som demonstrerer firmaets forpliktelse til enestående kvalitet på ulike områder? All denne informasjonen er tilgjengelig fra nedlastingssenteret.

Blickle CAD-nedlasting

CAD-nedlastinger

Last ned CAD-filer i ulike formater raskt, enkelt og kostnadsfritt!
Blickle brosjyrer nedlasting

Brosjyrer

Her finner du alle brosjyrer om firmaet, dets produkter og jobber hos Blickle.

Last ned katalogdeler Blickle

Katalogdel

Last ned individuelle deler av katalogen med over 30 000 artikler i PDF-format.
Last ned sertifikater

Sertifikater

Last ned kvalitets-, miljø- og energisertifikatene vår her.

Innkjøpsfilosofien vår - For leverandører

Er du interessert i å samarbeide med Blickle som leverandør? Klikk på lenken nedenfor for å få mer informasjon om innkjøpsfilosofien vår og vilkårene våre for kjøp. Innkjøpsteamet ser frem til at du tar kontakt.