Blickle hjul for tung belastning for ethvert bruksområde

Gjør det enkelt å flytte tung last

Blickles hjul for tung belastning er laget i Tyskland og er velkjent for enestående kvalitet og robuste egenskaper. De brukes på en rekke bruksområder rundt om i verden, spesielt til intern logistikk og maskin- og systemteknikk. Blickle er ekspert når det gjelder å designe hjul for tung belastning med robust design, og bruker alltid komponenter av høy kvalitet. Dette er faktorene som hever Blickles omfattende standardutvalg over konkurrentens. Fra hjul for tung belastning laget av nylon eller stål, elastisk massiv gummibane eller polyuretanbane: Hjulene for tung belastning fra Blickle har en diameter på opptil 1000 mm og kan håndtere belastning på opptil 50 000 kg. Tabellen nedenfor gir en oversikt over Blickles hjul for tung belastning og de ulike hjultypene de bruker.

Sikkerhet først 

Hjul for tung belastning brukes ikke bare til enkel flytting av tung last. Når de brukes med et matchende bremsesystem, gir de også et svært høyt nivå av stabilitet til hele oppsettet. Følgende bremsesystemer er egnet for tung belastning:

  • bremsesystemer med låsing forover («stop-top», Radstop)
  • bremsesystemer med låsing bakover («stop-fix», manuell Radstop)
  • stasjonære bremsesystemer («ideal-stop», «central-stop»)

Har du mistet oversikten over alle hjulene for tung belastning? Da kan kanskje Blickles produktfinner hjelpe deg. Du kan filtrere etter produktspesifikke egenskaper og på den måten redusere det store utvalget til bare noen få, relevante produkter.

Spesialløsninger skreddersydde til dine behov

Vi streber etter å levere det perfekte hjulet for å oppfylle ethvert krav. Vi utnytter egen ekspertise og erfaring for å utvikle et skreddersydd hjul for tung belastning i samarbeid med deg. Du gir oss kravene, og vi setter dem ut i livet. Vi håndterer alle fasene i prosessen: fra de første designtegningene til beregninger og selve produksjonen. Blickles styringssystemer, avansert utstyr for automatisk produksjon og testing og fabrikkinspeksjoner av første og siste artikkel samt sjekker som utføres av produksjonsmedarbeiderne garanterer et høy nivå av «laget i Tyskland»-kvalitet og prosesspålitelighet.

Er du på leting etter det perfekte hjulet for tung belastning for dine behov? Kontakt den personlige kontaktpartneren din.

Ønsker du mer informasjon om noen av spesialversjonene som vi har utviklet for kunder? Da kan du ta en kikk på suksesshistoriene våre.