Svingbare hjul for tung belastning fra Blickle

Langt foran – i både belastningskapasitet og hastighet  

Svingbare hjul for tung belastning leveres også i en rekke varianter. Belastningskapasiteten til svingbare hjul for tung belastning er opptil 30 000 kg, hjuldiameteren er opptil 500 mm og maksimum byggehøyde er 675 mm. På kundens forespørsel kan Blickle også produsere kundetilpassede spesialløsninger for bruksområder rundt om i verden. Et lite utvalg av spesialløsninger som allerede er implementert, finnes under Suksesshistorier.

I tillegg til bruksområder som innebærer tung belastning, brukes svingbare hjul for tung belastning også i høye hastigheter på opptil 25 km/t. Sammenlignet med svingbare hjul i segmentet for lett belastning eller i transportteknologi, er de laget spesielt solide for å kunne flytte til tider svært tung last. Svingbare hjul med to hjul, såkalte dobbeltmonterte hjul, brukes også på dette feltet. Vanlige bruksområder er industrivogner, monterings- og transportsystemer eller innendørs og utendørs installasjoner av mange ulike typer.

Alle hjul for tung belastning fra Blickle testes i henhold til testbetingelsene i relevante DIN-forskrifter. Dvs. ved 4 km/t i henhold til DIN EN 12532, ved høyere hastigheter i henhold til DIN EN 12533.

Svingbare hjul for tung belastning: kraftige svingbare hjulet for alle bruksområder

Styrbare, kraftige hjul er egnet for ulike bruksområder, avhengig av slitebanen:

Svingbare hjul for tung belastning: Polyuretan

Polyuretanhjulene imponerer for eksempel med høy kutte- og rivebestandighet, lav rullemotstand og høy dynamisk belastningskapasitet og er svært skånsom mot gulvoverflaten.

Svingbare hjul for tung belastning: Elastiske eller superelastiske dekk av massiv gummi

Alternativt kan du få kraftige svinghjul med elastiske eller superelastiske massivgummidekk og stålfelg. Sammenlignet med luftgummihjul garanterer denne serien punkteringssikkerhet, vedlikeholdsfrihet under normale driftsforhold og god stabilitet med presise styreegenskaper.

Svingbare hjul for tung belastning: støpt polyamid eller polyamid

Styrbare hjul for tung belastning i støpt nylon eller polyamid er på den annen side svært støtbestandige og har spesielt høy belastningskapasitet. De er spesielt egnet for jevne overflater, og brukerne setter pris på lettkjørte egenskaper og svært lav rulle- og svingmotstand. Med LSSD-GSPO 500K er det for eksempel mulig å oppnå en belastningskapasitet på 30 000 kg. Dette oppnås med et firepunkts svinglager, slike som vanligvis er installert i minigravere.

Svingbare hjul for tung belastning: solid stål

Hvis høy belastningskapasitet er nødvendig, vil det beste valget være hjul for tung belastning av massiv stål. Med disse er ikke belastninger på opptil 15 000 kg noe problem. Hvis du i stedet er ute etter svingbare hjul for bruk ved høye temperaturer, tilbyr Blickle varianter med hjul i grått støpejern for tung belastning. Disse kan brukes ved omgivelsestemperaturer på opptil 270 °C.

Svingbare hjul for tung belastning: Fjærmonterte, kraftige svingbare hjul

Våre fjærbelastede, kraftige svinghjul er den ideelle løsningen for transport av tunge laster i ulike industrimiljøer. Takket være den robuste konstruksjonen og de elastiske egenskapene muliggjør de presis og uanstrengt styring, selv under ekstreme forhold. Våre kraftige svingbare hjul er spesialkonstruert for å håndtere høy belastning og gir pålitelig manøvrering på ulike underlag.

Svingbare hjul for tung belastning: Kompakte hjul

Til slutt må vi også nevne minihjulene for tung belastning. Selv om belastningskapasiteten ikke kan sammenlignes med tidligere nevnte hjulserier, er belastningskapasiteten på opptil 350 kg fremdeles svært imponerende for hjuldiameteren på 35 til 65 mm og den totale høyden på 52 til 90 mm. Kompakthjul kombinerer lav byggehøyde med høy belastningskapasitet. Med dobbeltmonterte svingbare hjul kan belastningskapasitet mer enn dobles. Du finner en oversikt over kompakthjulene i nettkatalogen.

Har du mistet oversikten over alle de svingbare hjulene for tung belastning? Da kan kanskje Blickles produktfinner hjelpe deg. Du kan filtrere etter produktspesifikke egenskaper og på den måten redusere det store utvalget til bare noen få, relevante produkter. Kontakt oss gjerne på telefon, vi er behjelpelig med å finne det riktige hjulet for deres bruk.