G16 – den nye generelle katalogen er her

635 sider med hjul og trinser for ethvert bruksområde

På 635 sider vil du garantert finne riktig hjul for ethvert bruksområde. Den nyeste katalogen inneholder nok en gang mange flere produkter enn forrige versjon, med 17 nye hjulserier og 74 nye trinseserier. G16-katalogen inneholder informasjon om 30.000 produkter på ca. 635 sider. Seriene POTHS, ALB og POBS er lagt til i standardutvalget, i tillegg til nye produkter som nylonhjulet FLOW eller hjul med polyuretanbanen Vulkollan®. Det omfattende utvalget av høydejusterbare hjuler også lagt til i den nye katalogen.

Den nye Blickle-katalogen inneholder en egen del for antistatiske og elektrisk ledende hjul for å gjenspeile den økte populariteten de siste årene. Vi har også lagt til et nytt hjul for tung belastning. Hjulet LSD-GSPO 500 PR for tung belastning har en svært høy bæreevne på 30 000 kg.
Er du opptatt av sikkerhet på produksjonsanlegget? Da har vi en nyttig innovasjon for deg. Blickle FS-fotbeskyttelsen er lagt til i standardutvalget for en rekke bøyleserier.

Den nye katalogen har mye mer plass til spesialløsningene enn forrige versjon. Den nylig utvidede delen inneholder en omfattende oversikt over de populære spesialløsningene, bremsesystemer og hjulsett. Den dekker også de modulære systemene for elektrisk drift i ErgoMove-serien. Hvis ergonomi og de ansattes helse er viktig for deg, anbefaler vi at du tar en kikk på disse sidene.

Hvis du ikke finner det du leter etter i det omfattende standardutvalget vårt, står designerne våre til disposisjon for å lage en skreddersydd løsning sammen med deg. Informasjon om noen av spesialversjonene som vi har utviklet for kunder, finnes her. Du kan også bruke kontaktskjemaet til å fortelle oss om kravene dine.