Blickles nettsted lansert på nytt med nytt utseende

Nye nettsted. Ny produktfinner. Ny design.

I tillegg til å ha fått nytt utseende er Blickles nettsted nå enklere å bruke enn før. Uansett hva du leter etter, vil du garantert finne det på nettstedet. Du kan bruke det redesignede produktutvalget, den forbedrede søkefunksjonen eller den forsterkede produktfinneren til å finne riktig produkt raskt og enkelt.

Seriene produktfinneren har tre startpunkter for å søke etter produktet du trenger: etter produkttype, produktserie eller bruksområde. Deretter kan du bruke filtrene på venstre side og en kalkulator for belastningskapasitet til å innskrenke søket.

Den nydesignede delen for hjul- og trinseserier (tidligere kalt produktutvalget) inneholder detaljert informasjon om og beskrivelser av de ulike delene av katalogen samt seriene de dekker. Basisprodukter er oppført i en tabell og inndelt etter produkttype og festemåte. Du kan bruke denne tabellen til å navigere direkte til hjulene du er interessert i. Start her hvis du ønsker en oversikt over det store utvalget av produkter som Blickle har tilgjengelig.

Seriene Blickle-nettstedet fokuserer nå mer på forskjellige bruksområder enn tidligere. Vi gir spesifikke eksempler og detaljerte forklaringer for å fremheve de ulike scenarioene som hjulene brukes i. Suksesshistorier er historier som gir ekte eksempler på hvordan firmaer bruker Blickle-hjul.

Det nye nettstedet har nå en detaljert guide. Guiden er nå fullt integrert i nettstedet i stedet for å bare være tilgjengelig i PDF-format. Vi er sikre på at denne referanseguiden vil hjelpe deg å finne veien i verdenen av hjul og trinser.

CAD-filer er tilgjengelig på produktsidene, og kan nå også lastes ned ved hjelp av den sentrale CAD-nedlastingstjenesten. Den nye funksjonen har CAD-filer for alle produkter som du kan laste ned i fem ulike formater, rask og kostnadsfritt. Hvis du ikke har registrert deg ennå, kan du gjøre det her.

Alle funksjonene på det nye nettstedet er også tilgjengelig på smarttelefon og nettbrett, så du går ikke glipp av noe hvis du er på farten.

Det nye nettstedet bruker den nyeste teknologien og oppfyller strenge krav til ytelse og sikkerhet. Nå er det ingenting som stopper deg fra å bla gjennom Blickle-nettstedet rask og sikkert.