Blickle Japan

Vårt nye datterselskap i Osaka 

I løpet av de siste 28 årene har Nikkai KMO Co., Ltd. representert Blickle-merket i Japan med stort engasjement og dedikasjon. Etter nyttige samtaler har vi i fellesskap besluttet å skille ut Nikkais hjul- og trinsevirksomhet til et nytt distribusjonsselskap. Vi er derfor glade for å kunne presentere Blickle Japan Wheels and Casters Corp. Ltd., med hovedkontor i Osaka.

Denne strategiske beslutningen vil ikke medføre noen personalendringer for kunder av Blickle. Okamoto, administrerende direktør i Nikkai, vil fortsette å håndtere alle henvendelser og forespørsler med samme kvalitet, men nå i sin nye rolle som administrerende direktør for det nyetablerte Blickle-selskapet i Osaka.

Ved å ta dette skrittet utvider vi vår globale tilstedeværelse til 21 Blickle-distributører i Europa, Nord-Amerika, Australia og Asia. Med denne nye ordningen vil våre kunder i Japan få enda kortere leveringstider, samtidig som de kan fortsette å dra nytte av den tekniske ekspertisen til Blickle, som er verdensledende i hjulbransjen.