Blickle Academy

Med slagordet «Moving Forward» annonseres Blickle stiftelsen av Blickle Academy.

Alle medarbeiderutvikling og etterutdanningstiltak i Blickle-gruppen skal i fremtiden samles i Blickle Academy. Blickle Academy vil fungere som opplæringsleverandør for alle Blickle-ansatte samt våre internasjonale salgspartnere.

I de neste månedene og årene vil Blickle Academy gradvis utvides, og utvalget av tilgjengelig opplæring og individuelle etterutdanningstiltak vil bli utvidet i etapper.

Sammen med trenings- og seminarrommene, samt Blickle Experience Center i det nye administrasjonsbygget, vil ekstra plass gjøres tilgjengelig for Blickle Academy i det tidligere administrasjonsmottaket ved starten av 2024. Dette vil inkludere kreative trenings- og seminarrom som passer til personlig opplæring, videokonferanser, nettbasert opplæring og fokusert læring.

Målet vårt med Blickle Academy er å forbedre evnene til våre ansatte – og dermed også til selskapet vårt – under mottoet «Moving Forward». Som alltid vil vi ta inspirasjon fra Blickle-visjonen vår: Å være den beste hjul- og trinseprodusenten å samarbeide med.

For mer informasjon om mål og temaområder kan du laste ned en PDF-flyer med informasjon om Blickle Academy her.