Verdensnyhet: Sporløse og antistatiske helgummidekk

Blickle kommer på markedet med en sporingsfri hjulvariant i antistatisk utførelse.

Antistatiske hjul og trinser brukes som viktige systemkomponenter på de forskjelligste områder. Dette gjelder for eksempel medisinsk teknikk, elektro- og halvlederindustrien, bilbransjen og sykehusene. Framfor alt blir slike hjul og trinser her brukt på transportvogner. De forhindrer elektriske utladninger som oppstår både på vognen selv og på det som transporteres, og som skader ømtålige varer, og kan skade den som betjener vognen.

Hittil har man på disse bruksområdene måttet finne seg i at det på markedet ble tilbudt svarte dekk i kombinasjon med "Antistatisk". Disse etterlater imidlertid på mange golv uønskede svarte spor. Framfor alt i bransjer med høye hygienekrav, som eksempelvis sykehus, var resultatet av disse sporene forhøyede rengjørings- og dermed totalkostnader.

ALEV_140_Punkt vorne

Hittil enestående kombinasjon

Blickle har for sin hjulserie ALEV utviklet en antistatisk variant med sporløs-grå dekk av elastikk-helgummi. Kombinasjonen av disse to egenskapene er en ekte nyvinning innen hjul med gummidekk. Med en hardhet på 65° Shore A og 10^7 Ohm avledningsmotstand tilsvarende normen setter dette hjulet på ingen måte kjørespor. Hjulene minsker på den måte ikke bare faren for sår og skader, men forbedrer også samtidig hygienen i sitt bruksområde.


Alt i ett: Kjørekomfort, renhet og beskyttelse!

Med alle sine positive egenskaper, så som å være vibrasjonsdempende, ha en høy lasteevne, ha god kjørekomfort og være motstandsdyktig mot mange aggressive medier, egner dette hjulet seg ikke bare for ømtålige omgivelser, men også for et bredt bruksspekter. De nye hjulvariantene kan fås i diameter 100, 125, 160, 200 og 250 millimeter.

Blickles program omfatter ved siden av denne nyutviklingen en rekke andre hjul og trinser i antistatisk og i elektrisk styrbar utførelse. På grunn av de ulike materialene innen felger og banebelegg og de egenskapene som er forbundet med dem, lar det seg nesten gjøre å finne et passende hjul for alle bruksområder.

Interessert?

Ring oss på nedenstående telefonnummer eller kontakt oss påe-post.