For hygienisk bruk - ny hjulserie POBS

Også i fuktig miljø en ren løsning

Likegyldig om det er bakerier, slakterbutikker, ved mattransport eller i storkjøkken - i hele næringsmiddelindustrien står hygiene i første rekke.

grosskueche Her har i lang tid vanligvis harde plasthjul vært brukt for å imøtekomme de høye hygieniske kravene. Rullene kan verken etterlate spor på golvene eller være utsatt for angrep av vann i de fuktigste omgivelsene. Ulempen ed plasthjul ligger særlig i en tydelig hørbar kjørestøy og den manglende avfjæringen for materialet som skal transporteres.

Polyuretan-banebelegg ar nettopp her sin styrke: Støysvak kjøring, skånsom mot golv, enfremragende rullefriksjon og en meget høy kjørekomfort. På grunn av manglende hydrolysestabilitet kunne disse hjulseriene i lang tid ikke benyttes innen næringsmiddelindustrien. Ved stadig kontakt med vann ville disse hjulene etter hvert korrodere og de smusspartiklene som oppsto ville skade produksjonsmiljøet.

POBS-Lenkrolle Med den nyehjulserien POBS forener Blickle nå de positive egenskapene hos høyverdig polyuretan banebelegg med de høye hygieniske kravene. Banebelegget i serien POBS består av den egenutviklede og meget velkomne Premium-polyuretan Blickle Besthane Soft og er hundre prosent hydrolysestabil og korrosjonsbestandig. Også mot tallrike aggressive kjemikalier viser materialet seg å være ytterst motstandsdyktig. Hjulene overbeviser dessuten ved en høy dynamisk kapasitet og er egnet for nyttelast på inntil 500 kilo. Det tykke og mykt støpte banebelegget sørger for en komfortabel og støysvak kjøring og etterlater ingen spor eller misfarging på kjøreveiene. Hjulserien kan brukes ved temperaturer fra - 25 til +70 grader Celsius uten problemer.

Hjulhuset til de produsertestyre- ogfastrullene i denne serien består av høyverdig rustfri krom-nikkel-stål og er dermed nettopp optimalt tilpasset fuktige omgivelser.

Eter at denne nyvinningen allerede har vært en suksess i mange kundeprosjekter, ble hjulserien nå også tatt oppi Blickles standard-program.