Faghandel med Tysklands bredeste utvalg av hjul går online

I sin nye online-shop tilbyr Blickle nå mer enn 30 000 hjul. Og går så i gang med Tysklands mest omfattende nettbutikk for hjul. Et program som spenner i sin mangfold fra styrehjul med 20 mm diameter til tunglasthjul med en belastningskapasitet på 50 tonn.

I tilgjengelighetskontrollen som er knyttet til lageret for ferdigdeler på logistikksenteret, kan kundene se sine konkrete leveringstider. En automatisk dokumentarkivering forenkler etterbestillinger. Kunden må senere bare legge inn den nye mengden. Alle eksisterende data, inkludert kundespesifikke priser, overtas. "Vi reagerer dermed på markedets etterspørsel, nemlig å kunne bestille raskt og enkelt når som helst", sier salgssjef Werner Herre. "Benytt deg gjerne av vår kompetente kundeservice dersom du har spørsmål eller ønsker mer informasjon om spesialløsninger."

Den nye nettbutikken har et grensesnitt til produktfinneren. Der kan valgte artikler legges direkte i handlevognen. Noe helt nytt er også de tredimensjonale PDF-filene. Disse finnes for nesten alle produkter og kan sees uten registrering eller innlogging. Den store fordelen med 3D-PDF-filer er at hjulene kan sees fra alle vinkler uten at et CAD-program må være installert på datamaskinen.

 

 Du kan registrere deg her.