Vellykket messedeltakelse på LogiMAT 2015

Fra 10. til 12. februar 2015 deltok Blickle igjen på en av verdens viktigste messer for den interne logistikken, LogiMAT i Stuttgart.

Midtpunktet i utstillingen var en for LogiMAT spesialdesignet demobil med det egenutviklede Blickle-drivverkskonseptet. Med de elektrisk drevne hjulene kan kraften, som er nødvendig for oppstart, betydelig reduseres. Og på grunn av Blickle-hjulenes høye lastekapasitet kan transportvognen beveges og rangeres kontrollert selv med tung belastning.

De besøkende viste også stor interesse for de utstilte Blickle-hjul med trommel- eller dødmannsbrems. Disse kjennetegnes av høy bremseeffekt ved minimal kraftbruk. Bremsene kan betjenes ved hjelp av forskjellige styringsmekanismer som for eksempel via et stag eller en vaier. Det lukkede huset gjør at bremseklossene blir godt beskyttet mot korrosjon og smuss. I tillegg er bremsevirkningen uavhengig av fuktighet og tilsmussing av kjørebanen. Begge bremsesystemene er tilgjengelige som svingbare eller faste hjul og brukes spesielt for transportutstyr med høyere belastning som kjøre- og parkeringsbrems.

Administrerende direktør Reinhold Blickle konkluderte på den siste messedagen: "Vi fikk mange gode samtaler med potensielle og eksisterende kunder og kunne etablere mange interessante kontakter under messen."