Blickle Räder+Rollen på LogiMAT 2014

Fra 25. til 27. februar 2014 presenterte Blickle seg på LogiMAT i Stuttgart. Den internasjonale messen for distribusjon, materiale og informasjonsflyt ble arrangert for 12. gang.

Messen som har blitt mer og mer populær fra år til år opplevde mer enn ti prosent vekst i 2014, en kraftig økning i antall besøkende. Også Blickle kunne hilse velkommen betydelig flere besøkende på standen i 2014.

På en 80 kvadratmeter stor stand ble det presentert et tverrsnitt av det omfattende hjulprogrammet. I tillegg ble den nye høydejusterbare hjulserien HRLK og det trådløse drivhjulet med integrert motor og batteri EZBS presentert for første gang.
Den nye høydejusterbare hjulserien HRLK imponerte besøkende ikke bare med maksimal brukervennlighet, men også med sin kompakte konstruksjon og optimale stabilitet.

Men ikke nok med det. Blant alle deltakerne som svarte riktig på spørsmål om den nye høydejusterbare hjulserien ble det loddet ut 10 drivstoffkuponger, hver med en verdi på 50 euro. Vinnere vil bli varslet i disse dager.

I mai er Blickle også representert med en stand på CeBIT-messen i Hannover.