Jubileum herr Wager

Administrerende direktør feirer 40-års-jubileum hos Blickle

Den 1. juli ble administrerende direktør Walter Wager hedret i anledning av hans 40-års-jubileum hos Blickle Räder+Rollen i Rosenfeld.

I sin tale mimret administrerende direktør Reinhold Blickle om karrieren til Walter Wager. Etter at han fullførte sine studier ved Verwaltungs-/Wirtschaftsakademie (administrasjons-/næringsakademi) i Württemberg, kom herr Wager 1. juli 1974 til firma Blickle. Allerede i en alder av 22 ledet han bokføringsavdelingen og ble til slutt utnevnt som leder for økonomi og regnskap. På grunn av sin meget gode bedriftskunnskap og den framragende tekniske forståelsen var han også i mange år bedriftsansvarlig for det voksende firmaet. Han fikk tildelt prokura i 1991 og 10. januar 2005 ble han utnevnt til administrerende direktør sammen med Reinhold Blickle.

Reinhold Blickle hyllet administrerende direktørs fortjenester under utvikling og utvidelse av Blickle-gruppen. "Når firma Blickle har blitt hva det er i dag, har Mr. Wager spilt en stor rolle," sa han. Var det i 1974 ved hans inntreden i bedriften bare 88 medarbeidere over hele verden, har Blickle nå flere enn 700 ansatte i 16 land.

Walter Wager takket i sin tale Reinhold Blickle og hans familie for mangeårig tillit. Han takket også alle ansatte for godt samarbeid i 40 år og erklærte at han håpet å kunne fortsette med sine oppgaver hos Blickle i noen år til.