Focus Special Mention - pris

MOVE mottar pris fra Design Center Baden-Württemberg

Blickles dobbelmonterte kunststoffhjul MOVE fikk tildelt enda en pris den 26. september 2014 i Ludwigsburg. Med den internasjonale designprisen fra Baden Württemberg, også kjent som Focus Open, får Blickle nå ved siden av Red Dot Award enda en pris for utsøkt designkvalitet.

MOVE ble tildelt "Fokus Special Mention" i kategorien "Utstyr medisinske møbler". Av totalt 230 innleveringer har 31 produkter fått prisen "Focus Special Mention". I tillegg fikk 13 produkter tildelt "Focus gull" og 35 produkter „Focus sølv“. Det spesielle med Focus Open er at det er en statspris, som deles ut av Finansdepartementet. Produktene som utmerket seg i konkurransen kan ses i Museum Information Kunst (MIK) i Ludwigsburg. Utstillingen presenterer vinnerne av årets Focus Åpent til 9. november 2014.

Dobbelthjulet av kunststoff ble utviklet i samarbeid med et anerkjent designbyrå i Pforzheim. Takket være den glatte overflaten, er MOVE lett å rengjøre og oppfyller alle hygieniske krav til den medisinske industrien. Hjulet kjennetegnes av sin lille svingradius og den kompakte byggehøyden. MOVE er tilgjengelig i to størrelser med hjuldiametere på 125 mm og 150 mm, i mange farger og med et bredt spekter av monteringsalternativer.