Oppdatering: Nåværende status koronavirus – Fortsatt tilgjengelighet på Blickles hjul og trinser

01.04.2020 - For å kunne gi den beste beskyttelsen for våre ansatte, har vi iverksatt omfattende beskyttelsestiltak de siste dagene. Mange av avdelingene våre, både innen administrasjon og produksjon, jobber i to skift. Videre er vi avhengige av hjemmekontor der det er mulig og fornuftig.

Disse tiltakene har ikke hatt noen innvirkning på leveringsytelsen og tilgjengeligheten. Våre spesialrådgivere er fremdeles der for deg i arbeidstid med støtte og råd for å holde virksomheten i bevegelse. Produksjonen vår går jevnt og materialforsyningen er sikret. Derfor ser vi for øyeblikket ingen begrensninger i tilgjengeligheten på våre produkter samt leveringsytelsen.

På dette tidspunktet vil vi oppriktig takke våre kunder, leverandører og ansatte for deres engasjement og lojalitet. Spesielt i dagens situasjon er det spesielt viktig at vi holder oss sammen og klarer denne tiden sammen.

Vi vil holde deg oppdatert. Ikke nøl med å kontakte oss for ytterligere spørsmål via telefon eller e-post.

 

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

20.03.2020 - Sammen med den høye kvaliteten på våre hjul og trinser "Made in Germany", samt vår ekspertise og kompetanse innen løsninger, er det spesielt tilgjengelighet og rask leveranse på våre produkter som har bidratt til vårt utmerkede rykte og posisjonering som en førsteklasses produsent av hjul og trinser verden over.

Når det gjelder Corona viruset og ringvirkningene av dette på vår produksjon og leverings kapasitet, kan vi for øyeblikket bekrefte fortsatt tilgjengelighet og rask levering av Blickle-hjul og trinser. På grunn av det høye nivået av vertikal integrering på vårt produksjonsanlegg i Rosenfeld, Tyskland samt vårt lager av råvarer, ser vi foreløpig ingen begrensninger i tilgjengeligheten på våre produkter og leveranseytelser.

Helse og sikkerhet for våre partnere og ansatte er og forblir selvfølgelig vår topp prioritering. Derfor har vi iverksatt betydelige beskyttelsestiltak og overvåker den nåværende utviklingen svært nøye for å forhindre at Corona viruset sprer seg ytterligere.

Ikke nøl med å kontakte oss for ytterligere spørsmål via telefon eller e-post.