Vår måte. Vår egen produksjon.

Nyeste produksjonsteknologi og høyt kvalifiserte medarbeidere

Å være ledende i markedet betyr å oppfylle kundenes høye krav og forventninger. Vår måte: Vi produserer selv - fra begynnelsen, på høyeste nivå. På den måten har vi full kontroll over kvalitet og leveringstider. I tillegg kan vi reagere raskt og fleksibelt på kundenes behov og markedets krav. Baserende på den nyeste produksjonsteknologien og et høyt kvalifisert team kan vi garantere våre kunder den konsistent høye Blickle-kvalitetsstandard de er vant til.

Våre kjernekompetanser er:

 • Verktøykonstruksjon-hjul-Blickle

  Verktøybygging

  En av våre kjernekompetanser er verktøybygging. En ultramoderne maskinpark hjelper våre kvalifiserte medarbeidere til å fremstille høykvalitetsverktøy til vårt stanseanlegg, polyuretanproduksjonen og sprøytestøping av plast. Korte realiseringstider sørger for at innovasjoner kommer raskt til våre kunder eller på markedet. Nøyaktig og regelmessig vedlikehold og reparasjon av verktøy garanterer en langsiktig høy produktivitet og en over gjennomsnittet lang levetid for hvert verktøy.

 • Forming-av-stål-hjul-Blickle

  Form- og stanseteknikk

  Vår omfattende maskinpark består av hydrauliske og eksenterpresser og samt stanseautomater med opptil 630 tonn presskraft. Plateruller med en platetykkelse opptil 10 mm kan er stanses og formes helautomatisk. Ved hjelp av egenutviklet og -produserte verktøy for seriemontering produserer vi komponenter av stål og rustfritt stål som går direkte til automatisk montering uten videre etterbehandling. I forbindelse med korte innstillingstider muliggjør vi en effektiv produksjon av store og små serier.

 • Sveising-hjul-Blickle

  Sveising

  Hjul for tung belastning fra Blickle bærer opp til 50 tonn. Perfeksjon og sikkerhet har derfor høy prioritet i vårt sveiseverksted. Vi sveiser både manuet og automatisk. I tillegg til topp moderne sveiseroboter og sveiseanlegg for langsgående og sirkulære sømmer, garanterer våre sveiseingeniører og sertifiserte sveisere alltid utmerkede sveiseforbindelser. Regelmessige metallografiske undersøkelser av sveisesømmene sikrer høy kvalitetsstandard på dette produksjonsområdet.

 • PU-produksjon-hjul-Blickle

  Polyuretanproduksjon

  Skreddersydd for forskjellige bruksområder, har Blickle viklet ulike typer polyuretan. Blickle-polyuretanene Extrathane®, Softhane®, Besthane® og Besthane® Soft er basert på mangeårig kompetanse i utvikling og produksjon av polyuretan. Et optimal samspill mellom nøyaktig tilpassede materialsammensetninger og intelligente produksjonsprosesser påvirker sluttproduktets kvalitet og således parametrene hardhet på hjulbane, sprett og elastisitet, slitasjebestandighet, belastningskapasitet, trykkdeformasjon, rullemotstand hydrolyseresistens og kuldefleksibilitet som er avgjørende for polyuretanhjul. Helautomatiske produksjonslinjer for produksjon av store serier suppleres med spesielle støperianlegg for små serier og spesialversjoner.

 • Sprøytestøpt-nylon-hjul-Blickle

  Sprøytestøping av plast

  Blickle er i stand til å produsere de forskjelligste plasthjul - av nylon, polypropylen eller TPE, varmebestandige, elektrisk ledende, glassfiberforsterkede samt en rekke andre varianter. Vår ultramoderne plastfabrikasjon tillater å produsere hjul, men også svingbare og faste hjul for en rekke ulike bruksområder. Blickle produserer de forskjelligste plasthjul - enten varmebestandige, elektrisk ledende, glassfiberforsterkede eller mange andre varianter. Vi produserer ikke bare hjul av forskjellige nylontyper, men også komplette svingbare og faste hjul. Vår store maskin- og anleggspark for støpeteknisk produksjon av nylondeler har de nyeste, mest moderne maskinene fra ledende leverandører. Maskinenes lukkekraft er skreddersydd til syklustidene for de ulike plastprodukter. I tillegg til 1K-hjul produseres 2-komponent hjul på robotstyrte anlegg. I forbindelse med en helautomatisk materialtilførsel muliggjør dette en svært økonomisk og slank produksjon.

 • Montering-hjul-Blickle

  Montering

  For montering av gafler og hjul har Blickle utviklet helautomatiske produksjonslinjer. Slik kan vi montere kostnadseffektiv og rasjonell, samtidig som vi holder høy kvalitet. Tro mot mottoet "Mennesker der det er nødvendig, maskiner der det er mulig", utføres monteringen primært av roboter - kameraovervåket. Samtidig er vi fortsatt fleksible ved at vi bruker manuell arbeidskraft for å kunne tilfredsstille spesielle kundeønsker i små serier. Tallrike test- og kontrollstasjoner i produksjonslinjene sikrer den høye kvaliteten.